malej karel

malej karel

Anotace: ...pro Káju,co mě na pochybách nechal, když v přestrojení poklony mi sekal....a já netušíc kdo to je, přála si,ať dá mi věčného pokoje.....

Sbírka: Olinoviny

Překvapil mě malej karel,
když kritikou na mé verše najel.

To Ti říkám, drahý Karle,
verš to není pánské varle.
Plný citu, plný vtipu,
neválí se v trenkách cípu.

Je to skoro umění,
dělá dojem na ženy.
Kolikrát i pomůže,
odhalit je do kůže.

To je však rým erotický,
neberme jej pateticky.
Hledejme rým pro tu krásu,
co dá nám napříč zubu času.

Krása rýmu ta je věčná,
a já všem jsem navždy vděčná,
že mi dali inspiraci,
básně skládat pro legraci.

Tak i Tobě, Karle, děkuji,
a tuto báseň Ti věnuji.
Pro radost,štěstí či jen tak,
prostě si užívej,dyť Ty víš nejlíp jak.
Autor Oliwie, 25.05.2011
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí