Hity

Hity

Anotace: krátká

Z písní mrtvých bardů
stávají se věčné hity,
na tisícero rychlých kvaltů,
v zárukách hudební kvality.

Zpívají je generace,
hlasy pouští do dálek,
v ohybu gradující rotace,
rozpalují lýtka ze zápalek.
Autor Tomáš Přidal, 25.05.2011
Přečteno 250x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí