Jít dál

Jít dál

Anotace: Nevzdávat se...

Jít dál

Jít dál a neohlížet se zpět,
vzít si z každého zla kousek dobra.
Řekne se těžce, ve chvílích beznaděje v našich duších,
pozvěme na pomoc čas, nedá nám zapomenout,
ale dá nám prostor pochopit.

Život je plný nástrah a zloby,
a těch pár chvil štěstí a lásky
si musíme umět bránit.
Jenže, jaký by byl, kdyby vše šlo hladce?
Má hlava na oprátce...ne!
Zvedni hrdě hlavu a běž dál,
vždyť krásné je nebe a krásný je žal.

Když láska Tě zradí a přátelé odmítnou,
kapka rosy Tě hladí, smutek se rozpostírá nad oblohou.

Živote jsem tady... tak vykročíme spolu,
dnes a znovu se budeme prát.
Autor meggen, 04.02.2006
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Nevím proč, ale tvá báseň ve mne evokuje pomyšlení na Johanku z Arku. Je fakt dobrá.100

04.02.2006 12:46:00 | jarynbacin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí