diky

diky

Anotace: .

pšenice stárne
jablka zrají
vítr teď slábne
listy v něm vlají

jak studená ruka
a přec u srdce hřeje
srdce mi puká
ve chvílích kdy zle je

když „dobří“ andělé
zatemní nám cestu
v duchu jen zbabele
žádáme po dobrém gestu

nakonec jen dobré srdce
pozvedne náladu žití
podá nám pomocné ruce
a za srdce své nás chytí

díky za tvá gesta
díky černý anděli
ty jsi jediná ze sta
a já ti mnohokrát děkuji

:-)
Autor najrob7410, 25.05.2011
Přečteno 266x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, BlackAngel, vlcatko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí