DAMU

DAMU

Anotace: joooo heeerci :-D

Chci ti říct jen pár slov
němě a objat tě -
a přitom se tvářit tak
tak dojatě

Ale mám za sebou
jen semestr DAMU…
Rychle bys na kloub
přišla mým klamům
Autor Chašmodský, 25.05.2011
Přečteno 445x
Tipy 1
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí