LEvo

LEvo

Anotace: o jednom příteli :-)

Dokonalý nejsi to bych lhala,
ale něco do sebe Ti příroda dala.
Výmluvný oči to teda máš,
občas mi svou hláškou pěkně dáš.
Chytrý jsi dost a né, že né
fanynky jsou z Tebe opojné.
Ty dokážeš slovy vyjádřit srdce,
jde Ti to samo, snadno a hladce.
(tím stáváš se trochu i svůdce.)
Když člověk cítí se ubohý
Ty dokážeš ho postavit na nohy.
Dokážeš to co člověka trápívá,
proměnit nakonec tak, že se usmívá.
Pozor nejsi zase tak velký ideál,
dokážeš tiše stát i opodál.
Zahrávat si s dívčími city,
rády jsou Tebou zneužity.
Netrápíš snad ani cíleně,
umíš to ale dojemně.
Sami se Ti vlastně nabízí,
v Tobě tohle všechno pobízí.
A tohle se mi na Tobě líbí,
je jedno která Ti co slíbí.
V tom jsi jedinečný a tak trochu můj.
Příteli neměn se, zůstaň prostě svůj.
Poznám kdy se slovy si hraješ
a med kolem pusy tak mažeš.
Poznám i kdy upřímná jsou Tvá slova,
to dokážeš člověka dostat znova!
Začínám zbožnovat tu bezprostřednost Tvojí,
dokáže totiž vykouzlit úsměv na tváři mojí!
Ve zlém svá slova vůbec nemyslím,
že tím stal ses mým idolem, Ti potvrdím.
Autor Labanda, 26.05.2011
Přečteno 357x
Tipy 5
Poslední tipující: Danger, CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí