Konec života

Konec života

Anotace: Toulání lesem končící smrtí

Jdu hlubokou tmou,
Nic nevidím,
Nic neslyším,
Jdu stále svojí cestou.

Náhle šepot a praskání,
Mě ze snění vyruší.
Rychle ohlédnu se,
Ale nikdo neukáže se.

Hlasitě zavolám:
,,Kdo jsi? Neskrývej se, ukaž se!“
odpovídá však jen ozvěna.
Slyším stále hrozné zvuky,
slyším hučení a vzlyky.

Někdo či něco tam je?
Ne, to jsou jen mé hloupé naděje.
Jsem blázen nebo spím?
Chodím ve tmě a najednou spím.
Nikdo mě neprobudí,
nikdo mě nevzbudí.
Autor Georgianna, 26.05.2011
Přečteno 220x
Tipy 2
Poslední tipující: Danga, Skalsky Pavel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí