Viroza

Viroza

Anotace: Bacil mě bacil

Viroza mě schvátila,
plány mé na ten den zhatila.

Do zvyšující teploty zahalena,
potící se do peřin zabalena.

Hrome,co se děje?
Špatně,zle je.
Tělo moje hřeje
a žaludek kleje.

Poslala své dítko ven
„peníze si vem
kup endiaron,paralen“

Tlačí mě na hrudi,
skoro nemůžu vstát.
I televize nudí
jak se to mohlo stát?

Křeče v břiše sílí
moje tělo kvílí
Ať už je líp,
chci spát a mít klid!

Virozo jedna prokletá,
jdi pryč,daleko do světa!
Autor E.T.Jane, 26.05.2011
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: EM EM, Květka Š., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..a už se nevracej!!!

26.05.2011 17:33:00 | Květka Š.

Tak to je nepříjemná šlamastika:-((

26.05.2011 16:20:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí