noční obloha

noční obloha

Anotace: .

šílenost promíjí a ovíjí
zážitky
já sedim tady
a chlastám pivo
rým mi dorýmoval
je mi to jedno
mám kašel a
hodně tabáku
já čekám na noc
zdali pak se ji dožiju

Já sedím tu
a s pivem a bez ostychu
pozoruji
tu dávno známou
noční oblohu
nic víc mě nezajímá
tohleto mi stačí,,,
Autor humus, 26.05.2011
Přečteno 316x
Tipy 8
Poslední tipující: Jajas, Maryje..., la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Sedim,tiše se opíjím
a promíjím
nočnímu nebi
že bůh na něm
dneska zas není
asi kalí v jiným lokále
hvězdy jsou stejně chladný
jak sklo
co studí mě do dlaně...
a mě to fakt stačí...

26.05.2011 21:52:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí