Myšlenky a smrt

Myšlenky a smrt

Anotace: Pouhopouhý promyšlenější dadaismus

Blbosti a samá havěť víří se hlavou,
ony tam snad i plavou,
a ta bezmoc proti bloumámí toho toku,
myšlenek kterých příliš jsme se napili,
za život ohromně velkého loku,
a zdraví si douškama ulili...
Autor syfino, 26.05.2011
Přečteno 240x
Tipy 1
Poslední tipující: Anjesis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí