Hlupáci

Hlupáci

Anotace: (...na tohle jsem se těšil...)

Chtěli byste vědět aspoň něco z mého života?
Je veselý a šťastný
Trochu jako vendetta
Přesto slepě křičím a snažím se ze sebe vypravit:

Jsem špatný, špatný
Jsem idiot, idiot
Jsem líné prase, líné prase
Jsem v hloubi duše psychopat, psychopat
Jsem střep ve vaších hlavách

Dobře, možná neříkám tak úplně pravdu
Jak hezké a smysluplné
Připomíná to vraždu
A tak se snažím vražedným šeptem ze sebe vypravit:

Jsem špatný, špatný
Jsem idiot, idiot
Jsem líné prase, líné prase
Jsem v hloubi duše psychopat, psychopat
Jsem střep ve vaších hlavách

Ale no tak, nemějte o mě mylnou představu
Zachráním tisíce lidí
když udělám zemětřesení a záplavu
Tak to tedy řeknu:

Jste špatní, špatní
Jste idioti, idioti
Jste líná prasata, líná prasata
Jste v hloubi duše psychopati, psychopati
Jste střepy v mojí hlavě

Tak ubozí a slabí

Žijte v míru a mějte se krásně
Stejně jste horší

než název téhle básně
Autor Trapné děťátko, 04.02.2006
Přečteno 368x
Tipy 1
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:DD
masakr

23.05.2008 20:38:00 | drsnosrstej kokršpaněl

tak to je fakt hustý, je to spíš jak textík, taky mylsím že by to stálo za zhudebnění, fakt super :-))

04.02.2006 15:03:00 | Melfëa

To by chtělo zhudebnit... Mi to připomíná totíž SOAD. 100

04.02.2006 14:47:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí