Klíče

Klíče

Anotace: Ne ty klíče,ale klíče od všeho..

Utahuje klíče a vymazává paměti
Ego láme pod třešní
Za uchem pírko havraní

Pod ostrým jazykem mléčná dráha
Kus svobody nad horním víčkem
U pramene letních narkotik

Bouřová mračná mají děj
Pošetile trhá košile
Bylo peklo,bylo nebe

Chodí bosa a nepropadá cílům
Nesmrtelnost v jahodové krustě
Sláva proniká v kvízu

Úsměv schovaný za černými skly
Doplněk niterní hry
Oheň který na znamení nestaví

Vykreslené perem na papíře
Otevírají se dveře do kdysi
pod soukromé obrysy ráje..
Autor PrinceznaHeliovýchbalonků, 26.05.2011
Přečteno 318x
Tipy 5
Poslední tipující: Maryje..., Terulienka, Bambulka, René Vulkán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji (:

27.05.2011 22:23:00 | PrinceznaHeliovýchbalonků

Plna dojmov,snova a krasna basen :)

27.05.2011 17:51:00 | Terulienka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí