Kazuistika

Kazuistika

Anotace: Nové ukulele

Já vyrazil dnes večer ven,
bez přátel, jen ruku v ruce se stínem,
a přemýšlel proč lidé se mi straní,
sebevědomí není mou silnou zbraní.

V cestě nalezl jsem svou spásu,
100 metrů nad zemí,
měli by jste vidět tu krásu...
Let bez padáku za to stál.
Já narazil, však stín jde dál.
Autor Fous, 26.05.2011
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí