Vlak

Vlak

Anotace: ...

Kolotoč záhad, ve kterých se točíme.
Hrůzou vždy na sebe křičíme,
s falešnou lítostí
a předstíranou cudností jen,
aby jsme neukázali vlastní masku ve,
které celý život chodíme
v cizích snech se brodíme
a putujeme s kufrem plným tužeb,
který stejně jednou ztratíme
jako lístek na zpožděný vlak,
který jsme v dětství měli rádi,
mizí jako páry mrak.
Autor Lobo, 27.05.2011
Přečteno 211x
Tipy 3
Poslední tipující: Kars, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí