Půle vůle

Půle vůle

Anotace: Vyhrála a vyhrávat bude dál...

Naposledy…naposledy…naposledy…

Už jen naposledy,
to odhodlání máš,
chceš zas bořit ledy,
ale moc dobře znáš.

Že se opakuje,
tenhle souboj vůle,
který naznačuje,
že vůle jen půle.

…vůle jen půle…vůle jen půle…vůle jen půle…

Chceš se zbavit těžkých pout,
co svírají duši tvou,
olověné boty zout,
procházet se zahradou.

Nebýt jako štvaná zvěř,
hnaná stínem smrti své,
tak se snaž a znovu věř,
i když už tě Cháron zve.

Máš cejch zaryt v kůži,
postav se zdi čelem,
v dlani sevři růži,
bojuj celým tělem.

Poslední síly vzbuď,
neskládej teď zbraně,
nastav svoji hruď,
plamenům té saně.

...

Škoda mladé duše,
co ten boj prohrála,
v novinách jen suše:
„Droga opět vyhrála.“
Autor Tomíno..., 27.05.2011
Přečteno 333x
Tipy 1
Poslední tipující: Mišule
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí