Píseň deště

Píseň deště

Anotace: Písně deště, tajemné jsou....

Písně deště,
tajemné jsou.
Deště touhy,
stékají tmou.

Do dlaní prší mi,
nemám sílu.
Mezi kapkami tichými,
hledám dešťovou vílu.

Nemám slova,
pro krásy deště.
Ať prší znova,
ať prší ještě.
Autor Mišule, 27.05.2011
Přečteno 246x
Tipy 3
Poslední tipující: chicacheca, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí