Padlý anděl

Padlý anděl

Anotace: Pohladím anděla po tváři....

Pohladím anděla po tváři,
šeptám mu krásy poezie.
Pomalu kráčím k oltáři,
šum křídel v dáli bije.

Padlý anděl v moři žalu,
ztratil mě a ztratil sebe.
Duše čistá, oči v kalu,
čistě bílý spadl z nebe.

Andělský tvor přestal věřit,
po tváři mu slza stekla.
Zapoměl se nebi svěřit,
shodil křídla v žáru pekla.
Autor Mišule, 27.05.2011
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí