Hřebík na hlavičku

Hřebík na hlavičku

Anotace: :J

Svými hnáty po mě lape šílenství kostlivé
nahlodává mi mysli celá léta

však pochopil jsem že nicota je brána, ne propast

v ocelových žebrech, rozkládajíce se v hnusné břečce žaludku boha
sevřen
uvězněn
přežívající
vzbudil jsem se
a
vyčistil jsem si zuby
Autor Krapet, 27.05.2011
Přečteno 228x
Tipy 4
Poslední tipující: Alfie, chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí