uz nevim

uz nevim

Anotace: .

Tak si tak bloudím
V uličkách temnoty
Ráno se vzbouzím
Prazdný a přec plný...samoty

Dívám se k obloze
Nevím co hledat mám
Smutný a bez srdce
Hledám snad co nemám?

Všude je tma
V srdci i na světě
Jak mezi zdma
Sem sám na téhle planetě?

Proč ten pocit mám
Proč budí mne ze spaní
Já snad sám sobě se zdám
Nebo je to jen mé zdání?
Autor najrob7410, 27.05.2011
Přečteno 260x
Tipy 2
Poslední tipující: vlcatko, chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí