Poutník a věčný žák

Poutník a věčný žák

Anotace: Jen ten kdo ví...pochopí...

Sbírka: Na cestě

Já miloval a snil,
taky hory zdolával
a z potoků pil.
Srdce na dlani měl,
dobré i špatné jsem sel.
S divokostí jsem žil,
nepoznal kde můj cíl.
Poutník a věčný žák co se nebojí smrti
protože ta branou je a jen neosvícené drtí.
Mé tělo prostý šat, jak o chrám však o něj mám pečovat.
Bolesti znalec, ubožák i král
básník co si se slovy hrál.
Rád se smál a hodně plakal
nad krutostí člověka
už pranic mě nečeká
snad jen náruč Krista
tak něžná a čistá....
Autor Lady L, 27.05.2011
Přečteno 442x
Tipy 3
Poslední tipující: CULIKATÁ, chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí