Ostrá zatáčka

Ostrá zatáčka

Anotace: a

jen si líznout jedu
rozříznout ruku, třeba střepem
skočit a padat
z posledního patra
nadávat do blbců starcům i malým dětem

za tmavých nocí vybrečet smysl života až k bohu do nebes
nechat se zbláznit a vsadit do želez
mluvit mlčením, klepat na vylomené dveře
zasmát se náhrobkům a pochcat stuhy pro vítěze
Autor Krapet, 27.05.2011
Přečteno 220x
Tipy 3
Poslední tipující: Alfie, chicacheca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí