SVOBODA

SVOBODA

Anotace: ....

Přívlastek
svobodný člověk
ale do jaké míry
knihovna plná součástek
kousky struktury ve slově
jen vzdálené vesmíry

svoboda
tak přeceňovaná
takové pouhé nic

člověk
součást systému
i když se mu to nelíbí
novověk
politických upíru
co vysají tě k obrazu svému

televizní správy
jen pesimizmus
vraždy
bouračky
a politická svoboda!

jako dojné krávy
překroucený idealismus
na vždy
lži a houpačky
záměr ne náhoda

a svoboda?
Autor ZILA78, 28.05.2011
Přečteno 280x
Tipy 24
Poslední tipující: hatlapatla, Azure angel, Dota Slunská, la loba, Maryje..., Mbonita, hašlerka, CULIKATÁ, Květka Š., Petbab, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Svoboda je mnohdy cochcárna
zneužívaná špatností továrna
ST

28.05.2011 07:52:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí