Stroj času...

Stroj času...

Anotace: (28.5.2011) tok myšlenek...

chci vymyslet stroj času
a vrátit se do minulosti
nebo by bohatě stačilo
pozměnit současnost?

dnešky - nejsou to dny pro mě
v minulosti raději bych žila
rozmýšlím jak řešit žití
a proto neustále
myslím na budoucnost...
Autor B.a.r.b.a.r, 28.05.2011
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí