Kateřina VI.

Kateřina VI.

Anotace: .................

Nevím, proč nemohu neustále nemyslet na tebe
i když vidím jiné ženy
žádný z nich nemá v sobě to
co se mi líbí na tobě nejvíc
jsi jak vzácná květina
o kterých se učíš
já to vím
jsi chráněná rostlina
která je ovšem i dravcem
masožravou i něžným kvítkem
občas si staneš drakem
kterého nosíš srdci
tam daleko ve hvězdách

v dalších chvílích mi připadáš jak anděl
který ke mně přichází
za to jsem velmi vděčný
že tebe mám
znamenáš pro mě mnoho
jak pro rytíře ze středověku
princezna, o kterou bojoval…
Autor Vlk v rouše, 28.05.2011
Přečteno 352x
Tipy 5
Poslední tipující: Lenullinka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí