Muckanda

Muckanda

Anotace: Věnuji dobrým kamarádům Peti a Standovi….:-)

Sladkosti, kino, básně…?
to na dnešní slečny (skoro) neplatí,
spíše trochu nezávazně,
pusa, která nečekaně k retům přiletí…

Na křídlech holubiček
s jemným dotykem,
pár sladkých hubiček
s višňovým nákypem…

Pro zamilované muckanda zvaná,
líbání náruživé a vytrvalostní,
pouhé řeči o líbání jsou slova planá,
až v ozvěnách polibků gong lásky dozní…

teprve poté se končí …

…a začíná se opět nanovo…

s ústy nalepenými na toho druhého
Autor Tomáš Přidal, 28.05.2011
Přečteno 247x
Tipy 8
Poslední tipující: Jiná, Maryje..., labuť, hatlapatla, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to nebude kamarádka...že? :-)

30.05.2011 19:27:00 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí