Slzy

Slzy

Anotace: smutek

Sbírka: Moje básničky

http://www.youtube.com/watch?v=tKJkgawDfEk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=vt97LQIDZFU&feature=related

Nahoře dneska nemají dobrou náladu,
proto nám zalévají zahradu,
doufám, že nám neudělají další přehradu
a nebudeme muset stavět kolem řeky ohradu.

Slzy štěstí to asi nejsou,
špatné zprávy nám tím nesou.
Máme se chovat lépe k té naši přírodě,
a nestavět se k tomu tak hrdě.

Padají kapičky z nebe,
neboj nerozpustí tebe.

Až nebude tomu nahoře smutno a špatně,
ani nebude na dně.
Vysvitne sluníčko, které se na nás usměje,
a až u srdíčka zahřeje.

Dneska je mi taky tak jako tomu v nebi,
spousta věcí a lidí mi ke štěstí chybí.
Ale musím věřit, že se to v lepší obrátí,
a jen to šťastné a radostné se ke mě zase brzy vrátí.

Že slunce v duši brzy vysvitne,
a útěchu a potěšení mi poskytne.
Musím se začít zase mít více sama ráda,
a brát své vnitřní já taky za kamaráda.

Řeklo mi to již spousta lidí,
kteří mě i trochu jinak vidí.
Autor Nikolka, 28.05.2011
Přečteno 440x
Tipy 7
Poslední tipující: lullaby, Maryje..., Jiná, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

každý se musí občas vyplakat. kdyby tomu tak nebylo, bylo by to šíleně nepřirozené. pláč nám ukazuje, že jsme plni citu - štěstí, radost, smutek... pláč může znamenat mnoho věcí. záleží na tom u jaké příležitosti jej použijeme

29.05.2011 18:55:00 | Zdenka S

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí