Ezoterická

Ezoterická

Anotace: ...

Slyším jak mi ticho šeptá
o iluzích všedních dnů.
O strachu, co vezme oheň
Ani o pár nádechů víc..

Dívá se z bezpečí srdce
..vyšší já

Moje nevinnost i pravda

Průlom z izolace
s potokem slz..
unáší strach i bolest

Láskou tají kostky ledu

Sdílení

Zapustit kořeny,
dosáhnout srdce
a zpívat o radostech,
bys chtěl..

Vášnivě objímáš můj svět
a nahlédnout chceš
..do každého koutu za myšlenkou


Splynou naše dva světy
a svíčky hoří do rána..

Občasné snění o chvílích
a bytích na cestě
směrem dovnitř

Esencí života omámená mysl
utichá v každém momentu
světla a kapka rosy odráží

celý svět..
Autor Agniezka, 28.05.2011
Přečteno 264x
Tipy 19
Poslední tipující: enigman, Chancer, Hannazka, šuměnka, jvacl, Juan Francesco de Faro, Alien.v.v.s., Maryje..., labuť, Dota Slunská, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jako na dlani...

11.10.2011 16:00:00 | enigman

Dává mi vidět Tvé oči jak kapky rosy, co odrážejí celý svět...

12.06.2011 12:37:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí