Mám takový pocit...

Mám takový pocit...

Anotace: 28.5.2011 23:05

Mám takový pocit,
že ocitám se na hraně
a kdybych omylem šlápla vedle,
spadla bych
a už se nikdy nevrátila.

Jako bych se sama sobě,
sama v Tobě,
ztratila…

Mám takový pocit,
že už jsem za vodou,
možná ve vodě, spíš pod vodou.

Topím se a život mi unáší proud,
A tak se ptám:
„Jak dýchat, když nejde se nadechnout?“

Zavřu oči a ještě pořád vidím hvězdičky,
čas se zpomalil,
můj tep se zpomalil…
Autor SZNUPY, 28.05.2011
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: Alien.v.v.s., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí