one men show

one men show

Anotace: jednou ráno..

Sedím v hledišti
Pár takty se orchestr zahřívá
opona střeží klid kulisám
jen malá škvírka ví o nás

jedu večerním městem
i zde zní ten známý hluk z ochestřiště
i zde lidé sledují svými škvírami ruch
i zde má každý svou oponu

avšak aplaus se nekoná
ma touha je má jistota
jsem to já kdo hraje karty
a ráno jej čeká za sklem pokuta
Autor Valemart, 29.05.2011
Přečteno 231x
Tipy 1
Poslední tipující: isisleo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí