Špatné spojení...

Špatné spojení...

Anotace: Je tak lehké si všechny problémy způsobit sám..

Vzpomínky v mém srdci,
nelze umlčet tvými polibky...
Něco mě táhne ke dnu,
a já se zříkám svých slibů...

Chci tě,
a až do konce svých dnů....
Budu stát,
pod okapem tvých lží...

A pro tvoje oči,
co mě tolikrát týrali...
Rozřezala jsem,
ten čistý cit....

Jsi rád?
Vinna je na obou stranách..
Ale jen mě sečetli oběti,
tak jsem mučednicí...

Láska s příchutí rumu,
a sex co chutnal po cigaretě...
Největší chyba,
je v posteli....

Strašně mě sváděla,
a já podlehla...
Tak si vrážím nůž do srdce,
abych tpěla víc....

A hlavou se mi honí,
všechny ty tvoje řeči...
A doteky,
tak jemné a vtíravé....

Jako ty tvé lži,
prý znamenám víc....
A telefon ohluchl,
asi špatný spojení...(k Tobě)
Autor whiolet, 29.05.2011
Přečteno 295x
Tipy 15
Poslední tipující: la loba, Chancer, labuť, hašlerka, CULIKATÁ, Mbonita, strašidýlko-střapatý, ostuda lidstva
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejhorší je překonat vzpomínky...ale bohužel je to jak vleklá nemoc,bolest jednou otupí...

08.06.2011 08:21:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí