Pár přání mám

Pár přání mám

Anotace: Pár přání mám, chci,aby mi narostly křídla. Pár přání mám, chci aby nikdy nepraskly bubliny z mýdla.

Pár přání mám,
chci mít svůj kouzelný svět.
Pár přání mám,
chci ho mít plný krásných vět.

Pár přání mám,
chci,aby mi narostly křídla.
Pár přání mám,
chci aby nikdy nepraskly bubliny z mýdla.

Pár přání mám,
chci aby se lidem plnily sny.
Pár přání mám,
mít v roce jen šťastné dny.

Pár přání mám,
chci umět léčit lidské duše.
Pár přání mám,
chci čelit svojí pýše.

Pár přání mám,
mít i bez deště duhu.
Pár přání mám,
žít a nemotat se v kruhu.

Pár přání mám,
zařídit světový mír.
Pár přání mám,
mít stále dost sil.

Pár přání mám,
chci být věčně dítě.
Pár přání mám,
usmívat se i s nohama v blátě.

Pár přání mám,
vymazat všechny chyby.
Pár přání mám,
zakopat všechny drby.

Pár přání mám,
žít jednou bez úrazů.
Pár přání mám,
jaro bez přízemních mrazů.

Pár přání mám,
vysušit všem lidem slzy.
Pár přání mám,
nevstávat nikdy brzy.

Pár přání mám,
být stále s hlavou vztyčenou.
Pár přání mám,
mít přátele,co nikdy nezklamou.

Pár přání mám,
jedno z nich září dál.
Pár přání mám,
chtěla bych,abys mě miloval.
Autor Aurora., 29.05.2011
Přečteno 331x
Tipy 15
Poslední tipující: Aurora., tato22, Alasea, labuť, Bernadette, CULIKATÁ, Findë, Mbonita, whiolet
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kdyby se všechna splnila, to by se hezky žilo:))

29.05.2011 16:28:00 | CULIKATÁ

máš více přání než jen pár :o)

29.05.2011 13:24:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí