Hádanka, hádanka budoucnosti

Hádanka, hádanka budoucnosti

Anotace: hádanka kterou se snažím rozluštit.. jak změnit přítomnost, jaká bude budoucnoust?

Sbírka: Touha a zklamání

Jsi pro mě hádanka
kterou těžko rozluštím
nechápu sebe
nechápu Tebe

Dalas mě umění milovat
proč zas vzala
nauč mě
bez Tebe žít
měl bych odejít daleko pryč
doufat že pomine
bláznivý cit
neumím žít vedle Tebe
koukat na cizí štěstí

Dalas mi naději
konečně milovat
víš co teď zbývá mi
jen světem putovat
bez cíle a smyslu
vyhrát
najít pravou
je cíl v nekonečnu

Proč chci jen Tebe
a žádnou jinou
nikdo mi nepoví
proč chci jen Tebe
ptám se sám sebe
Ty jsi tak jiná
jiná než ostatní
podobná mě

**

Dnes už jsme šťastni
dětí pár
po dvorku běhá
samota u lesa
střechu nám dává
já mám své stromi
ty zas své koně
nakonec máme
sami sebe

***

Jednou mě zabiješ
moc dobře vím
žít pod jednou střechou
utopický sen
Autor knuP, 29.05.2011
Přečteno 252x
Tipy 1
Poslední tipující: EM EM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí