Šašek

Šašek

Anotace: ...

Život smutný, pro pár lidí,
život krutý, pro pár snů,
život snadný, pro ty bez cti,
život veselý pro pár bláznů.

Život se má užívat,
i když nezbývají síly,
i když podrazí ti nohy
všechny víry.

Život plný hlodavců,
co kazí ti den,
jen si jich nevšímej,
a sni si svůj sen.



Bakterie rozežírající srdce,
nelze porazit lehce.

Smát se a hrát musím jako šašek,
bez toho abych si vzala prášek.
Autor Niky88, 29.05.2011
Přečteno 435x
Tipy 12
Poslední tipující: kasparoza, Jiná, Zefi, labuť, Maryje..., CULIKATÁ, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lépe úsměv na rtech mít
svět je plný bolestí
hlavně se z něho nezbláznit
a užívat radostí
-i maličkých:))

29.05.2011 16:37:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí