setkání s andělem

setkání s andělem

Anotace: je libo andělský polibek ?

Na zemi klečí
krev rudou polyká
je v jedný křeči
nic se ho netýká
jen hledí do prázdna
řiká si nezemři
cití se blízko dna
dna za řekou styx
odkud neni cesty zpět
udělal jeden kix
tedkon musel opustit svět
polibek andela
andela asazena
koruna smrti
mu byla nasazena
umírá a sípá
do dvou minut
potom chcípá
Autor ostuda lidstva, 29.05.2011
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dám polibek,
poslední....
Polibek smrti,
vtisknu ti na rty....

Za chybu tvou,
poklekneš mezi můj stín...

29.05.2011 22:41:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí