Myslet v kruhu

Myslet v kruhu

Anotace: O naději v beznaději - možná se to pořád jako refrén ........

Dařbuján i Pandrhola
Hitler i Stalin
Do práce valim
Salim
Valim
Jiirka Mirka
Nebožka u pomníku
Ty u deníku
Větve se klaní
U soudu stání
Právo názoru
Má to mezeru
Větve se klaní
Někdo má stání
Tráva poroste
Mech doroste
Dítě vyroste
Nerost dorost
Ihla ucho má
Co z toho má
Taky Stalin i Lenin
Kdo dnes je zná a co z toho má
Voda v páru se mění a taky duha ucho možná co kdo ví
Už nepoví
Nejsou
Zase budou
Kdo věří to ví
Kdy přijdou
Ať už nechodí
Si myslím
Vím
Pařím
Voda v rendliku
Most přes řeku
Aź dřevo doroste
A vejš už nemůže
Pak ho porazím
Na pilu dovezu
Rakve z nich pozbíjím
Tebe, Tebe se nebojím
S kosou ven vykročím
Pak se rozkročím
To vím
A pak půjdeš tam, se mnou
Neboj se
Tak se to děje
Jiného děje se nikdo nenaděje
Není to beznaděj
Živí nás naděje, že se tak neuděje.
Autor umělec2, 29.05.2011
Přečteno 397x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, labuť, Mbonita, Judita, Kars
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavej slovní guláš

29.05.2011 21:53:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí