Atlantida

Atlantida

Anotace: fantasmagorie a moje představa o Atlantidě

Sloupy modrého korálu
potahují se řasy.
A zdobený dórský abakus
se výší do zemské krásy.

Neonky spěšně plují,
do brány vetřelce přivítat.
To jen krabi salutují,
Na stráž se hrdě vystřídat.

Z chrámu Poseidona
útesy,mořská koryta.
Perlorodkami pokryta


Nebezpečná zóna.

Kdo jen čekal ,bájná Atlantido,
Že po dlouhé době
Budeme hloupě
hledat kus světa fiktivního

Po mnoho chvil,
po celá staletí.

Najdem jen vir
A pár rybích víl.

Já stále věřím.
*

*
Co bylo ztraceno je skutečné.
Tajemno nečeká navěčně x).
Autor Live to fight, 29.05.2011
Přečteno 257x
Tipy 8
Poslední tipující: divoska_jaja, ilona, Matsuyama Tatsuko-chan, Myghael - the Lord of Absurdity
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela pěkné :)
Jo, kdyby jenom Antlantida byla bývala byla na Zemi... ;)

31.05.2011 11:07:00 | Matsuyama Tatsuko-chan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí