Darovat ještě jedno srdce

Darovat ještě jedno srdce

Anotace: ...darovat ještě jeden život a žít od začátku...společně

Vím, že Ti
trhá srdce
ze stromu,
pod kterým
jste se políbili.

Daruje Ti jej,
abys mohla
tlouci dvěma životy,
a přitom se
nezlobila se na jeho
šílené nápady.

Chce Ti darovat
ještě jeden život,
žádá Tě, aby jsi
zahodila ten starý,
který máš v prsou,
a dala šanci tomu druhému,
začít žít od začátku.

S mladým srdcem
ze stromu srdcí,
kde se poprvé
na Tvoje staré srdce
nabalil pocit lásky
a jistoty, že vás
vaše láska bude chránit,
dokud budete dýchat
jedněmi ústy.

V rukou společných sil.
Autor Tomáš Přidal, 30.05.2011
Přečteno 214x
Tipy 15
Poslední tipující: Psavec, hašlerka, Jiná, Azure angel, Petbab, la loba, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí