Smrt mariňáka

Smrt mariňáka

Anotace: co vznikne, když se nudíte při chemii

Sbírka: Básně

Ve vraku lodi na dně oceánu,

žije už pouze jeden chlap.

Leží v podpalubí, modlí se k pánu,

kyslíku pár litrů rád by lap.



Mozek už do spánku upadá,

kyslíku dostatek není.

Myšlenka života ho napadá,

voda dovnitř řine se a pění.



I pomyslí na svoje mládí,

že neměl rukovat na tuto cestu.

Ostatní můžou být rádi,

že měli záchranou vestu.
Autor Ela, 30.05.2011
Přečteno 252x
Tipy 2
Poslední tipující: Dona Quixote
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí