Je ráno...

Je ráno...

Anotace: 31.5.2011 5:15

… sedím v trávě,
piju kafe,
vychutnávám si
první hřejivé paprsky slunce.

Je ráno…

Nebe je dokonale modré
bez jediného mráčku,
ve vzduchu je ještě cítit
trocha nočního chladu.

Je ráno,
téměř dokonalé ráno,
kdyby tu byl…
Autor SZNUPY, 31.05.2011
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: Zefi, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí