Imaginární

Imaginární

Anotace: ...

Vyšívám perleťovou noc,
když hvězdy v pádu hoří
světélky imaginace,
aby Tě obklíčily
v hradbě svitu.

Koukají Ti pod
bronzovou kůži,
jako když vítr
si hraje s růží
zrudlou od slunce
v poušti Nikoho,
ve tmě klíčivých snů.

Jiskření světélek
od lampiček skřítků,
dovedou každou dušičku
v ochranné lhůtě
k vlastnímu domu.

A krásno zahaluje
slova do hábitů,
opletené mnoha
vyzývavými vykřičníky.
Autor Tomáš Přidal, 31.05.2011
Přečteno 253x
Tipy 9
Poslední tipující: jitka.svobodova, Veselý Drak, Jiná, CULIKATÁ, la loba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fantastické vykřičníky, křičím zdáli pozdrav - díky ...ST

01.06.2011 08:14:00 | Veselý Drak

Krásná a opojná jako voňavá teplá noc plná tajemství...

31.05.2011 08:38:00 | la loba

Krásná a opojná jako voňavá teplá noc plná tajemství...

31.05.2011 08:38:00 | la loba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí