úúááá...

úúááá...

Anotace: ahoj

bouře z útesu mocných zní,
kde horlivost mužu lpí
na ženský chtič a pouhy cit,

odvahu řika otec synu z nebes svěžích,
před udolím kde prach našich předku leží,
odkud bubny kultu smrti zní,
tam syn musí jít,

otče kež bych byl pistolník,
žadnou zbraň kterou bych mohl nastavit
jen odvahu, strach ale velký mír,

duby na druhém konci udolí stojí,
doufám v krasný les,
kde kanci a jeleni pobihají,
a vodopád z ledovce jenž mne osvěží,
kde se spasou a hrdostí jen odvažní obstojí.
Autor Ravensburger, 31.05.2011
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí