Temnoty zapomění

Temnoty zapomění

Anotace: ...

Temnoty zapomění

Už je to pár neděl,
co sedím ve víkendovém útočišti mých přátel v uvozovkách.

Všední den,
jedenáct večer,
instantní polévka,
prasátko už rozbité,
však cigaretami krabička naplněna k prasknutí.

Beznadějí a dýmem prožrané zdi,
sic o dnech volných nucený smích bytem znívá.

Kam se vytratily útěky z jídelen domů,
za objetím,
za převlečením do venkovních úborů,
za přemlouváním o půl hodiny déle venku, déle vzhůru.

Kam se vytratil strach ze zakázaných míst.
Kam se vytratily nezdárné skoky pro čerstvě uzrálé ořechy.
Kam se vytratily dlaně, co zakrývaly to, co dnes odkrývají.
Do pouhých vzpomínek.
Do těchto zápisků.
Do temnot mého zapomění.
Autor Gold Dust Man, 31.05.2011
Přečteno 251x
Tipy 2
Poslední tipující: Skalsky Pavel, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí