Hříšník

Hříšník

Anotace: Hříšník

Na samotu do lesů
Ty jsi odešel
Co nejdále od lidí
Aby tě nenašel

Jenže jednou takhle večer
To se náhle setmělo
Ty jsi z toho málem brečel
Tělem ti projelo mrazení

Vítr ještě zesílil
Ďábel se náhle objevil

Oknem si teď pohlédl
A zůstal si stát
Jak stěna si pobledl
S osudem nejde se prát

Teď by si chtěl všechno vrátit
A poctivě jen žít
Všechny své zločiny splatit
Bez strachu život mít

Vítr ještě zesílil
A tebe mokrý pot polil

Myslel sis že je úniku
Před rukou ďábla
Teď si kousek od zániku
Klec na tě spadla

Stále jen křičíš do noci
Tělo se ti třese
Peklo tě má však v moci
A ďábel si tě odnese

Vítr se stále ozýval
Ty jses jenom pokřižoval

Húuuúuuú Hříšníku
Tvá duše se v pekle smažit bude
Ona vykoupení nenajde
Húuuúuuú Hříšníku
Ty poznáš co je hříšník být
Až budeš v pekle na věky hnít
Húuuúuuú Hříšníku
Autor Hugo Zhor, 01.06.2011
Přečteno 278x
Tipy 1
Poslední tipující: jethullfan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To Nikotin: Díky za komentář.

02.06.2011 09:29:00 | Hugo Zhor

Děláš si prdel nebo to fakt myslíš vážně? :D:D

01.06.2011 11:09:00 | Nikotin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí