O mých láskách.

O mých láskách.

Anotace: Tak jde život...

Tak přátelé jsem opět tu
a už jednašedesát je mi
i když jsem tu za poetu
přec stojím pevně na zemi.

Ač zdraví příliš nesloží
přec láskám věnuji se svým
snad si to moje duše zaslouží
že věnuji se láskám mým.

Asi jsem směšný velice
když mojí láskou Honda je
ale co miluji nejvíce
tak to moje mladá žena je.

A pak děti a maminka
ale i nový psí přítel můj
a přesto že stárnu zlehýnka
teď velmi miluji i život svůj.

Tak stalo se přec ke stáru
že štěstí unavilo se
a tak piji víno z poháru
a říkám!Už bylo na čase!

A proto přeji i Vám všem
jenž lásku v duších nosíte
vše vyřešte z nadhledem
pak i Vy šťastni býti musíte!

vladyka 06 11
Autor vladyka, 01.06.2011
Přečteno 341x
Tipy 8
Poslední tipující: jitka.svobodova, tombarzh, fled, NikitaNikaT., jethullfan, Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak hodně štěstí.. :-)

06.06.2011 00:44:00 | fled

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí