Kroky

Kroky

Anotace: anotácie nemám rada...o básni sa má vyjadriť sama báseň...

A kdesi v diaľke kroky...
Možno v diaľke duše,
ktoré budú ozývať sa navždy...
Aj ten smiech a nežný dotyk,
vyryté a nemiznúce.
Horúci bozk a ty kdesi v hĺbke
držiac celé moje krehké ja...
Len v tvojich dlaniach,
len tvojou nežnou silou,
kde chcem zostať navždy stratená.
A všetky tie veci bez mena,
celý svet mizne do stratena
kde nie je nik,
len ty a tvoje pery...
Kde nie je nič,
len malé, tiché verím...
okamihu, ničomu viac,
len minúte, len sekunde
a v nej ponorení my.
Len v tej sekunde a navždy...
Autor frores, 01.06.2011
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, jethullfan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí