Prázdný vlak zamířil...

Prázdný vlak zamířil...

Anotace: ...

Prázdný vlak zamířil k souhvězdí rak,
na poli rozkvetl červený mrak,
nad hlavou hvízdá už kdejakej pták
co bylo,nebylo,teď bude tak.

Školu si přivlastnil nejeden žák,
teď zbývá otázka,co bude pak,
potkávám lidi,co duše to vrak,
v jich srdcích kříže a pod žebrem hák.

Ptám se vás,ptám se,na cestu k vám
a z prázdných kapes vám polovic dám,
dřív spolu na písku stavěli chrám,
jste a teď nyní sám každý sám,

se ptám se vás,ptám se, na cestu zpět,
na cestu z márnic do kvetoucích let,
pijem svůj život a sušíme ret,
copak se takhle dá stavět náš svět?

Prázdný vlak míří dál k souhvězdí rak,
na poli rozkvetl červený mák,
co dřív jsme zasili,to sežral pták,
dřív vidle jsme nabili,dnes chábne i zrak.
Autor Zdenek, 01.06.2011
Přečteno 299x
Tipy 8
Poslední tipující: Mbonita, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..a že každý říční rak
je červený jako ten mák..
nebo je to naopak???
Dobrý..|:-).

01.06.2011 20:04:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí