Kateřina VII.

Kateřina VII.

Anotace: .....................

Nějak se nemohu usmívat
stále mě to trápí
že jsem tě zklamal

ano nejraději bych to všechno
udělal jinak
jelikož takovou dívku
jsem, již dlouho nepoznal
tímto se ti chci omluvit
za to co se stalo

tohle není báseň o radostech
toto je báseň o mém svědomí
které to trápí
najednou se stále něco dělo
chtěl bych být tebou
vidět to tvýma očima
abych věděl co jen udělat
aby ses opět na mě usmála…
Autor Vlk v rouše, 01.06.2011
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Mbonita, NikitaNikaT., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí