bůh je srab

bůh je srab

Anotace: :D :D co chceš vííííc

ústa má křičí poselství,
ruce mý krvý z orosený.

Beru břímě na svá ramena,
duše má bude očištěna.

život svůj zasvětím bohu,
snad mi odpustí...alespoň trochu.

v ruce však stále mám pentagram,
který je cesta vesmírná,
a oči už otvírám.

ďábel vychází ze stínu,
a s nim blaho mých pocitů.

ďábel už je mezi námi,
a když vyzval boha na souboj,
ten jen řekl, nemůžu... mám krámy...
Autor Antikrist, 01.06.2011
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: januve
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale notak :DD

04.09.2011 17:49:00 | Leedram

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí