Je tu krásně

Je tu krásně

Anotace: ... místo školy píšu básně

Středa ráno, slunce hřeje
vánek lehký, ptactvo pěje
je tu krásně, je tu krásně
místo školy píšu básně

Za mnou jez na Vltavě pění
kolem téměř nikdo není
jen z protějšího břehu týpek čumí
a pár cyklistů na stezce tu funí

Ideální místo pro školní zátahy
více než ve škole je tu zábavy
co potřebuji, to zde doženu
opálení i Němcovou Boženu

Mám čas se zamyslet nad tím, co chci více
hrát na housle či dát přednost statistice?
I když Malda ví, že chci máchat smyčcem
jsem pro něj jen matematickým blbcem
Teď mě to však příliš netíží
týpek si mě stále prohlíží

Je smutné, když školní docházka postrádá smysl
když tam má člověk dřepět pro nic za nic
kdyby si tak každý mohl pročistit svou mysl
bylo by to jistě prospěšnější víc.
Autor K.k.k.Kajluška, 01.06.2011
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí