chtěla bych....

chtěla bych....

Anotace: jen tak jsem sedela v depresivní situaci a napadla me prave tato basen

chtěla bych být ptákem,
který si jen tak létá.
Chtěla bych být květinou,
která den o dedne skvétá.
Chtěla bych být věžičkou,
co si jen tak stojí,
zatím jsem jen člověkem,
co se sebe bojí.
když svítí hvězdy,
zdají se mi sny,
jak krychle plynou ty ošklivé dny.
mám jednu otázku!
byl to jen sen ?
kdepak!...
je to kruh ze kterého nelze ven.
člověk netuší co má,
dokud to neztratí,
a pak si uvědomí
že se to už nevrátí.
chybama se člověk mučí,
to ví asi každý
chtěla bych jít jednou spát
a usnout už navždy.
Autor čipsy, 02.06.2011
Přečteno 367x
Tipy 3
Poslední tipující: Skalsky Pavel, Mišule, januve
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Buď květinou co dělá radost, voní..
Buď ptákem, který vidí spoustu krás..
Buď vším, říkej si CHCI a životem si lehce jdi..

02.06.2011 12:37:00 | E.T.Jane

Trochu života do toho umírání =)

02.06.2011 12:02:00 | januve

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí